UUTISET


 

Tervetuloa Suur-Savon mäyräkoirakerhon vuosikokoukseen ma 25.3 klo 18.

Tervetuloa Suur-Savon mäyräkoirakerhon vuosikokoukseen pe 31.3 klo 17.

Nyt on aika ilmoittaa viime vuoden tulokset Vuoden mäykky - kilpailuihin (vuoden mäykky, vuoden näyttömäykky, vuoden käyttömäykky, vuoden seniorimäykky, vuoden juniorimäykky). Ilmoita koirasi vuonna 2022 saamat tulokset sähköpostitse 31.1 mennessä: suursavon.mayrakoirakerho@gmail.comPalkinnot jaetaan vuosikokouksen yhteydessä (päivämäärä...

Yhdistyksen järjestämälle koetoimitsijakurssille osallistui elokuussa 3 henkilöä ja palkintotuomarikurssille peräti 8 henkilöä. Muun muassa tästä syystä, hallitus on päättänyt tuoda vuosikokoukseen 2023 esityksen, että Suur-Savon mäyräkoirakerho jatkaa omaa toimintaansa ja kehittää yhteistyötä Itä-Suomen mäyräkoirat ry:n kanssa.

Suur-Savon mäyräkoirakerhon vuosikokous pidetään keskiviikkona 30.3.2022 klo 18 Tuukkalan ABC:lla, Mikkelissä.

Vuosikokous on suunniteltu pidettäväksi 31.3 (tarkemmat tiedot ja kokouskutsut lähetetään myöhemmin), mutta nyt on aika ilmoittaa viime vuoden tulokset Vuoden mäykky - kilpailuihin (vuoden mäykky, vuoden näyttömäykky, vuoden käyttömäykky, vuoden seniorimäykky, vuoden juniori mäykky). Ilmoita koirasi viime vuonna saamat tulokset sähköpostitse 28.3...

Suur-Savon Mäyräkoirakerho ry:n vuosikokous pidetään Tuukkalan ABC:lla (Mikkeli) tiistaina 11.5.2021 klo 17:00. Tervetuloa!

Vuosikokous on jälleen peruttu koronatilanteen vuoksi. Päätämme uuden päivämäärän kokoukselle, kunhan tilanne sen sallii.

Vuosikokousta päätettiin siirtää vallitsevan koronatilanteen johdosta kuukaudella eteenpäin ja uusi päivämäärä kokoukselle on 22.3.2021, jos tilanne silloin sallii.